Pasfoto:

Profielfoto:

Visum foto:

4 pasfoto's + 4 GRATIS voor Ä 10,99!!!*

Er is veel te doen geweest over de gestelde eisen aan een pasfoto voor een officiŽel document. De spontane lach is niet toegestaan. Daarom bieden wij onze klanten, indien zij dit willen, een combinatieset voor dezelfde prijs. Deze set bestaat uit een aantal officiŽle pasfoto's en een aantal spontane pasfoto's.

Ook hebben wij de mogelijkheid om diverse formaten te maken voor elk uiteindelijk doel.

(* pasfotoformaat 3,5 cm x 4,5 cm.)

VAN PERSONEN DIE SLECHT TER BEEN ZIJN, KOMEN WIJ DESGEWENST PASFOTO'S AAN HUIS MAKEN!

Naast het maken van pasfoto's hebben wij ook de mogelijk om profielfoto's te leveren voor eigen website, datingsites, sollicitatie, maar ook voor social media zoals bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn, ect.

Voor het maken van dergelijke foto's wordt meer tijd besteed dan bij de "gewone" pasfoto. Er worden meerdere opnamen gemaakt waaruit een keuze gemaakt kan worden. De uiteindelijke keuze kan worden geleverd als digitaal bestand of afgedrukt op fotopapier of beide.

Informeer naar de mogelijkheid via onze contactpagina.

Omdat wij diverse pasfotoformaten kunnen leveren zijn wij gespecialiseerd in pasfoto's voor diverse buitenlandse landen, zoals Amerika, India (zie foto voorbeeld), China, Japan, Canada, Duitsland, ect. Er zijn veel landen die afwijkende eisen stellen aan de pasfoto.

Foto Bouchier is het aangewezen adres voor deze speciale pasfoto's. Informeer naar de mogelijkheden.