Service.

Foto Bouchier is niet alleen maar vakfotograaf, maar verstaat zijn vak ook in het verlenen van service:

Afdrukservice voor zowel analoge- als digitale beelddragers.
Foto(vakantie)boeken maken.
Inlijstwerk.
Sensorreinging.
Reprodukties.
Foto bewerking.
Scanservice.


Afdrukservice voor zowel analoge- als digitale beelddragers:
Hoewel de digitale fotografie sterk in opmars is, bieden wij nog steeds de mogelijkheid om uw analoge film (kleur, dia en zwartwit) te ontwikkelen en eventueel af te drukken. Ook oudere negatieven (grootbeeld) kunnen wij nog steeds verwerken tot groot formaat posters.
Tevens hebben wij nog film in voorraad voor zowel kleinbeeld als 120-spoel. ( Dia, zwartwit en kleur)

Natuurlijk kunnen wij uw digitale bestanden ook laten afdrukken. U kunt uw bestanden aanleveren via een drager. ( SD, CF, USB of CD )
Ook kunt U via www.wetransfer.com de bestanden naar ons email adres ( info@foto-bouchier.nl ) versturen, met daarbij de gewenste formaten vermeld.
Naast het afdrukken op fotopapier kunt U ook afdrukken krijgen op bijvoorbeeld canvas, aluminium, achter plexiglas in diverse formaten. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Foto(vakantie)boeken maken:
U heeft zelf de tijd niet om uw mooie opnamen van bijvoorbeeld de vakantie of van een geboorte te verwerken in een mooi fotoboek. Het is natuurlijk zonde om de opnamen alleen maar op een computer te zetten en er verder niets mee doen.
Foto Bouchier kan u hierbij helpen en tegen een vergoeding een mooi album maken van deze bijzondere gelegenheid. U krijgt altijd eerst een opzet te zien, voordat werkelijk het boek wordt gedrukt op echt fotopapier. Er zijn verschillende formaten leverbaar. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Inlijstwerk:
Mooie opnamen verdienen het om aan de muur te hangen. In de winkel hebben wij een grote vorraad aan lijsten van diverse materialen en in verschillende formaten, eventueel met passepartoute.
Desgewenst kunnen wij het ook voor U inlijsten, eventueel opgeplakt op scanstick om te voorkomen dat de foto na verloop van tijd gaat golven.

Sensorreiniging:
Het is zeer aan te bevelen om uw digitale spiegelreflex één keer per maand te laten reinigen. Bij verwisseling van de objectieven bestaat de mogelijkheid dat er stof of zand in de camerahuis en sensor beland. Stof op de sensor kan hinderlijke vlekjes weergeven op uw opname.
Bij aflevering van uw camera maken wij een testopname en drukken deze af als referentie. Vervolgens maken wij de camera schoon en maken een nieuwe testopname voor controle. Ook deze opname drukken wij af als referentie.
De camera kan de volgende dag opgehaald worden.

Reprodukties:
Het kan voorkomen dat U niet meer in het bezit bent van de orginele bestanden of negatieven, maar nog wel een afdruk wilt van een bepaalde foto. Wij maken d.m.v. een reproduktie een afdruk op echt fotopapier op het formaat dat gewenst is.
In de studio hebben wij ook de mogelijkheid om schilderijen te reproduceren.

Bij het reproduceren kunt U ook denken aan het overzetten van VHS banden of 8 mm film e.d. op DVD. Vraag naar de mogelijkheden in de winkel.

Foto bewerking:
U heeft dierbare foto's, maar beschadigd. Net als boven vermeld kunnen wij deze reproduceren en de foto zodanig bewerken dat de foto weer zo goed als nieuw is.
Van te voren worden de mogelijkheden besproken en een prijsopgave gemaakt, zodat U weet waar U aan toe bent.
Tevens kunnen wij een deelvergroting maken vanaf een foto waar meerdere personen op staan en waarvan bijvoorbeeld een persoon is overleden.

Scanservice:
U heeft negatieven of dia's die U graag digitaal wilt hebben?
Het digitaliseren van deze dragers behoort ook tot de service mogelijkheden van Foto Bouchier.
Desgewenst worden de bestanden op een CD of USB gezet tegen een meerprijs.